WATEC hos Aarhus Universitet afholder igen i år deres Advanced Water Cycle Management Course, hvor du, som studerende, kan udvide dine kompetencer og få et overblik indenfor hovedtemaerne management af grundvandsressourcer, vanddistribution og spildevandsbehandling og ressource indsamling. Kurset er internationalt fokuseret, og vil foregå fra den 15-27 august 2021.

Indenfor de tre hovedtemaer vil du få muligheden for at dykke ned i flere forskellige subemner. Kurset er designet således, at du får en dybdegående indblik i de tre hovedtemaer, deres udfordringer og muligheder, og går fra kurset med en øget viden og erfaring med forskellige emner, som du kan drage nytte af videre ud på dit studie eller din arbejdsplads

Ydermere tilbyder kurset også sociale events og networking bl.a. gennem virksomheds- og forsyningsbesøg, og med kursets internationale udbud kan du skabe et internationalt netværk indenfor vandsektoren på kursets to uger.

Kurset afholdes af WATEC, og har flere partnere der er ledende i den danske vandsektor. Partnerne giver ekstra værdi til kurset, fordi de tilbyder en indsigt i deres teknologi. Kurset tilbyder dermed en mulighed for at kombinere din viden og research til faktiske instrumenter og teknologi i den danske vandsektor.

Er du studerende indenfor vandsektoren? Så er dette en oplagt mulighed for dig til at øge din erfaring og viden, mens du også kan udvide dit netværk indenfor den globale vandsektor. Du kan læse mere og tilmelde dig kurset her.