Hillerød Forsyning – Solrødgård

Hvis I som virksomhed har interesse i at følge med i, hvilke internationale udbud eller projekter der findes, kan I benytte linksene nedenfor.

Dette kan give jer mulighed for at holde øje med det danske, europæiske og internationale marked, samt give jer mulighed for at byde når der efterspørges danske vandteknologier. Man skal typisk skrive sig op og betale for at få adgang til den ønskede information. Se nedenstående for at få et overblik over internationale udbud:

Tenders Info kan vise dig internationale udbud på spildevandsanlæg.

Global Tenders giver dig forskellige internationale udbud indenfor vandsektoren og sanitetssektoren.

Udbud.dk giver dig et samlet overblik over offentlige danske udbud indenfor vandsektoren.

TED er EU’s udbudsportal over offentlige projekter. Her kan du finde offentlige projekter indenfor vandsektoren i hele EU. Du kan finde udbud i vandsektoren under “Advanced search” ved at indtaste nøgleord i feltet “Common procurement vocabulary (CPV)”.

GWI’s project tracker finder forskellige projekter til dig indenfor den internationale vandsektor.

Udbudsvagten hjælper dig med at finde danske, europæiske samt internationale udbud indenfor vandsektoren.

Udbudsportalen er primært en hjælp for kommunernes, regionernes eller statens medarbejdere. Der er dog også hjælp at finde for virksomheder på siden. Udbudsportalen kan hjælpe dig med at blive bedre, at byde på offentlige udbud. På siden er der samlet information, der kan give dig indblik i udbudsreglerne, udbudsprocessen, udbudsmaterialet og hvordan du finder udbuddene.

Den ansvarlige indkøber er tiltænkt offentlige myndigheder, der skal skal forberede et ansvarligt indkøb. Dog er det en mulighed for dig til, at få en indsigt i, hvordan de offentlige myndigheder forbereder sig. Her kan du dermed komme i forkøbet på, hvad myndigheden kan stille som krav til din virksomhed.

Gateways og portaler til samarbejde

Projektsamarbejder mellem universiteter og virksomheder er en vigtig del i at skabe innovation indenfor den danske vandsektor. Studerende kan i samarbejde med virksomheder løse forskellige problemstillinger eller udvikle nye løsninger i dansk vandteknologi. Udenlandske studerende kan også indgå i samarbejde med danske virksomheder, som derved opnår et kendskab til og et netværk i den danske vandsektor, hvilket kan føre til samarbejde og forretning, når den studerende kommer på arbejdsmarkedet senere hen.

Graduateland er en portal for studerende og virksomheder, der søger et samarbejde bundet i praktik eller et graduate program. Her har din virksomhed mulighed for at finde den perfekte studerende til et praktik forløb eller et graduate program, der kan hjælpe din virksomhed frem, og give den studerende viden og kendskab til hvad din virksomhed kan tilbyde.