Ny innovationskonkurrence søger danske vandvirksomheder til at levere løsninger til at undgå oversvømmelser i bybilledet og udnyttelse af overskydende regnvand. Deltag og udvid jeres marked til New York og resten af USA.

Innovationskonkurrencen ’The NYC-CPH Dual Urban Water Vision Challenge’ er udviklet af New York State Department of Environmental Protection, DI’s kontor i New York (Danish Cleantech Hub), CLEAN og Københavns Kommune. Både København og New York har problemer med stigende nedbør som konsekvens af klimaudfordringerne, hvilket har resulteret i denne innovationskonkurrence, hvor danske virksomheder kan vise deres ideer og løsninger til bedst muligt at undgå oversvømmelser i byen, samtidig med at det overskydende regnvand bliver udnyttet.

Dette er en mulighed for danske virksomheder for at komme ind på det amerikanske marked ved at fremvise deres bæredygtige teknologier og løsninger, som kan løse konkurrencens udfordring. Danmark er verdensførende indenfor vandteknologi, og der er stor efterspørgsel efter danske ideer, know-how og løsninger.

Du kan læse mere om innovationskonkurrencen og tilmelde dig her.

Kick-off webinar

Den 23. februar inviterer de to byer til kick-off webinar, hvor deres udfordringer bliver specificeret, ligesom der bliver givet mere viden om innovationskonkurrencen, og hvordan hele processen for konkurrencen vil foregå.

Du kan læse mere og tilmelde dig kick-off webinaret her.

Vand-roadmap til det amerikanske marked

DI’s kontor i New York har for nylig publiceret et roadmap for det amerikanske marked, hvori der kan findes gode råd, hvilke trends der er aktuelle lige nu, hvilke stakeholders der er relevante og meget mere.

Du kan finde roadmappet her.