Den 26. november kl. 10-12 byder Vandvisionens ene partner DI samt The Royal Danish Embassy in Rome, State of Green og The Danish Trade Council velkommen til et digitalt møde med de to vandleverandører ACEA og CAP, hvor du får indblik i udfordringer og fremtidige investeringer i forskellige regioner i Italien.

Dette digitale møde er en unik mulighed for din virksomhed, til at møde de førende vandleverandører i Italien, lære om deres vandudfordringer og til potentielt at skabe et fremtidigt samarbejde med ACEA og CAP.

De to vandleverandører forsyner tilsammen 11 mio. italienere hvert år, men har forskellige udfordringer, som de begge søger løst gennem investeringer de næste par år. Bl.a. investerer ACEA op til 500 mio. EUR hvert år i at mindske vandtabet i deres rørsystem, mens CAP vil investere 500 mio. EUR i perioden 2018-2022.

Ved at tilmelde dig dette digitale møde bliver du en del af et arrangement, hvor der er stort fokus på B2B og en fremhævelse af den danske vandsektors verdensførende vandteknologier og løsninger.

Du kan læse mere om det online møde og se programmet her.