DANVA, DI, DWTG, State of Green og IWA Danmark samarbejder om den danske stand på udstillingen i Japan. IWA’s verdenskongres og udstilling i Tokyo den 16.-21. september er et vigtig skridt, der skal markedsføre 2020 kongressen i København.

Den danske stand

Standen bliver bygget op med et fælles område, hvor der skal være rum til receptioner og events. Standen arrangeres DWTG (Danish Water Technology Group) og DI i samarbejde med IWA Denmark, DANVA og med State of Green som branding partner. Wonderful Copenhagen bidrager også med branding af 2020 kongressen.

Der er deadline 15. april for at købe plads på standen. Se invitation her.

Tilmelding til turen kan gøres nu:

DANVA har reserveret værelser på Hotel Sun Route Ariaka, der er i gåafstand fra kongrescentret Tokyo Big Sight. DANVA sørger også for flytransport til deltagerne på brancheturen og arrangerer en ekskursion fredag den 22. september. Desuden bliver deltagerne inviteret til forskellige events i ugens løb. Turen er åben for alle. Et detaljeret program med priser er under udarbejdelse. Tilmelding eller yderligere informationer kan ske skaffes ved at skrive til Birgitte Skjøtt på: bs@danva.dk,

Læs mere om nyheden på Danva’s hjemmeside her.